Csiklóizgatók pillangóbugyik,  Masszírozó gép wand,  Vibrátor,  Vibrátorok

A csiklóizgatás az erre a célra készült klitorisz vibrátorokkal

A szexben talán semmit nem szeretek jobban csiklóm izgatásánál. Ha ezt férfi teszi a nyelvével, az a legjobb de szoktam magamnak is az ujjammal. Igazából csak így maszturbálok. Már egy éve van egy vibrátorom is de csak ritkán használom. A vibrátor rendelése óta viszont rendszeresen nézem a szexshop oldalát. Meg is találtam a nekem kitalált szex kelléket.

Először a forgó nyelvek tetszettek meg. 8-10 kis szilikon nyelv utánzat forog. Nem tudtam elképzelni, hogy milyen érzés lehet. Az IGOX forgó nyelvet nézve nem értettem, hogy ez a vibrátor, hogyan forog, miért forgó nyelv? A formája még csak-csak, de … rákerestem videókra és itt ahogy láttam, hogy, hogy mozog az tetszett meg nagyon. Ilyen mozdulatokkal is szoktam ujjammal csinálni.

Azonnal meg is rendeltem a mellé ajánlott síkosítóval együtt.
Az elején bekapcsolás nélkül használtam. Vannak rajta apró kis tüskék de puhák. Ez is nagyon beindított már. Azt, hogy milyen amikor rezeg a mellemen próbáltam ki. Azt eddig sosem tudtam élvezni ha a mellbimbómat cirógatva próbáltak hangulatba hozni. Így viszont egész kellenes volt. A kettes fokozattal érintettem csiklómhoz.
Annyira jó érzés! Amúgy is szerettem úgy orgazmust elérni, hogy ujjammal csinálom, most viszont szinte minden ilyen alkalommal az IGOX-xal csinálom. A képen egy masszírozó gép látható, a legerősebb vibri csiklóizgatásra.

Egyébként úgy forgó nyelv, hogy a vibrátor a csúcsa felé körkörösen mozog. Én sűrűbben használom sokkal, mint a az olyan vibrátoromat ami a hüvelybe való.
A kis tüskéktől ne ijedj meg, puhák és nagyon jó ahogy simogatnak.

Klitorisz vibrátorok, a legjobb márkák a női örömökért
Sok márka van, amely a női örömöt szolgáló termékek létrehozására összpontosított, de csak az Intim Center szexshopban találja meg a legjobb márkákat , a legapróbb részletekig megtervezett szexjátékokkal , amelyek a legjobb módon stimulálják a csiklót, és mindenekelőtt tanúsítvánnyal rendelkeznek. biztonságos. Ebben a részben a legrelevánsabb márkák legjobb klitorvibrátorai találhatók.

Némelyik az ezer egyéb tárgy közé álcázott, és nem is úgy néz ki , mint a szexjátékok , mint például a legjobbak termékcsaládjában , ahol a szempillaspirál, a rúzs és az ecset valójában minivibrátorok és csiklómasszírozók is alkalmasak stimulálásra. a mellbimbók.