- Hírek cikkek infók,  Anál dildó,  Anál vibrátor,  Análbot, análgyöngysor,  Anális eszközök,  Csiklóizgatók pillangóbugyik,  Dildók dongok,  Élethű vibrátor, műpénisz,  Felcsatolható dildó,  Fenékdugók,  G-pont vibrátor,  Golyósorok gyöngysorok,  Gyógyászati eszközök,  Gyöngyös & klitoriszkaros vibrátor,  Intimzuhanyok,  Kiegészítők,  Klasszikus vibrátorok,  Márkák,  Önkielégítés,  Síkosítók,  Szex,  Szexi ruha,  Szexkellékek,  Szexkütyü,  Szexshop,  Vágyaim,  Vibrátor,  Vibrátorok,  Zselés, szilikon, acryl & gumi dildó

A legjobb szexjátékokkal szeresd magad

A hatékonyabb és változatosabb szex érdekében elképesztő kínálat van. De egy dolog érdekelni, és egészen más, hogy menj és vásárolj. Tegyük fel, hogy a kérdés pénzügyi oldala nem különösebb probléma, és nem bánja meg, hogy tízezer Forintot költött egy szexküyü elegáns változatára (higgye el nekem, jobb, ha nem takarít meg az orgazmust). De nem mindenki készen áll arra, hogy átlépje a budapesti szexbolt küszöbét, félve a kétes kiszolgálástól és a kínos kísérletektől, hogy egy ugyanolyan kétes választék közül válasszon. Mint minden más vásárlásnál, az online is a segítségére siet.

A legjobb szex segédeszközökkel szeresd magad szex és maszturbálás közben! A legjobb szexjátékokat itt veheted vagy rendelheted meg:

Vásároljon szexuális játékokat szexhez Budapesten és rendeljen Magyarországon. Egy játék garanciával! A tilalmak ideje lejárt, minden modern nő nemcsak a szexuális játékokról tud, hanem a kedvencei is vannak közöttük. A szexboltok számos terméke közül a szebbik szex képviselői választanak.

Kedvenc női szexuális játékok

1. A hüvelyi golyók az értékesítés vezetője a többi szexuális játék között. Ezeket a miniatűr termékeket nemcsak az intim élet diverzifikálására, hanem a hüvely izmainak erősítésére is használják. Különösen népszerűek az üvegből és fémből készült hüvelygolyók, amelyek segítségével az edzés maximális hatást fejt ki. Érdemes megkezdeni az izmok munkáját könnyebb modellekkel, például szilikon hüvelygolyókkal vagy latexekkel. A titkos szexuális technikát a gésa használta: tudták, hogyan kell összenyomni a férfi szervet a hüvely izmaival. És megtanulták, hogyan kell ezt hüvelygolyók segítségével csinálni.

2., a második legnépszerűbb szexuális játék a szexboltban. A hatalmas választék közül a nők gyakran választanak kristályokkal ellátott dugókat. Ezeknek a szexuális játékoknak a segítségével diverzifikálhatja intim életét partnerével. A szerepjátékokhoz gyakran farokkal választják.

3. Az erotikus játékok vibrátorai több mint 10 típusúak, közös jellemzőjük a rezgésimpulzusok és a mozgó elemek jelenléte. A többi modellnél gyakrabban választanak hüvelyi vibrátort. Az anyagok közül a kiberbőrt és a latexet részesítik előnyben, az ilyen szexuális játékok különösen valósághűek és természetesek. A vibrátorok segítenek a nőknek megtalálni az erogén zónákat, és megtanulják, hogyan kell orgazmust okozni.

4. – ezek az intim játékok hasonlóak a vibrátorokhoz, de nincsenek mozgó elemeik. Ez a szexuális játék nagyon népszerű a fürdőszobában való használatra. Leggyakrabban a nők tapadókorongokat választanak. Az ilyen modellek praktikusak, tartósak és nem félnek a nedvességtől, ezért gyakran használják őket a fürdőszobában.

5. A pántosok olyan szexuális játékok, amelyek segítenek egy nőnek abban, hogy hatalmat érezzen partnere felett. A heveder speciális hevederekhez vagy latex bugyihoz van rögzítve, a szexjátékot nő és férfi is használhatja.
Ezek a szexuális játékok a legnépszerűbbek a nők körében, de nem kevesebb örömmel vesznek részt a kedvenc férfi szextermékek használatában.

Kedvenc férfi szexuális játékok

A férfiak nem is félnek vágyaiktól, és nyíltan beszélnek kedvenc játékaikról a szexboltból. A legnépszerűbb termékek a következők:

• A férfiak maszturbátorai egy innovatív szexuális játék, amely a legreálisabb érzéseket kelti a szexszel a maszturbáció során. A férfiak körében a legnépszerűbb maszturbátor a Fleshlight (USA). Ennek a szexuális játéknak a használatakor fontos megjegyezni, hogy olyan kenőanyagokat kell használni, amelyek kompatibilisek a mastubátor anyagával.

• A Vibro gyűrűk azok közé a szexuális játékok közé tartoznak, amelyek segítenek meghosszabbítani a nemi közösülést, és a rezgés segít fokozni a partner orgazmusát.

• A nemi játékok péniszfúvókáit a pénisz megvastagodására vagy meghosszabbítására használják. Különösen népszerűek a különböző tüskékkel és rezgő fejekkel rendelkező modellek. A férfiakat fúvókák segítik ki, és nem elég erős erekcióval rendelkeznek.
Nem az ember ellen szól, ha hüvelyi golyókkal, dugókkal, vibrátorral vagy pántszalaggal erotikus játékokat játszik.
A legjobb szexuális játékok erotikus játékokhoz
Amikor az intim élet kezdi elveszíteni a szenvedélyét, diverzifikálhatja azt egy szexboltból származó egyszerű intim játékokkal. Ha még nem áll készen a dugó, a heveder vagy a vibrátor használatára, kipróbálhatja a bilincseket. Ezek segítségével szerepjátékokat játszhatsz, ehhez tematikus jelmezeket használhatsz. És új intim életet kezdhet egy könnyen erotikus masszázzsal ízesített kenőanyagok és kenőanyagok használatával.