- Hírek cikkek infók,  Mini vibrátorok és tojások,  Szex,  Szexjátékszer,  Vibrációs tojás

A távirányítós vibrációs tojás használata

Azok számára, akik még soha nem tapasztalták a távirányítós vibrátor nyújtotta élvezetet, fordítsunk rá fokozott figyelmet. Kicsi és diszkrét, a távirányítós vibrátor egy golyó vagy tojás alakú szexjáték, amely saját kontrollerrel érkezik.

A nagyobb vibrátorokat, például a vibrációs tojásokat úgy tervezték, hogy behelyezzék a hüvelybe és nyomást gyakoroljanak a G-pontra.A kisebb golyós vibrátorok behelyezhetők vagy a csiklóhoz nyomhatók alsóneművel együtt, hogy a helyén maradjanak. A telepítés után bekapcsolja a távirányítót, és egy ujj érintésével könnyedén módosíthatja a rezgés sebességét és típusát. A vibrációs tojások egyaránt használhatók egyedül vagy akár partnerrel.

Sok távirányítós vibrátor egy adott tartományra van besorolva (az a távolság, amilyen távolságban a vezérlő lehet a vibrátortól és még működhet), például 10 méterre, így ideális párok számára, akik „megbízható társként” játszanak nyilvános helyeken.

Ezek a vibrátorok szinte hangtalanul használhatók otthon vagy otthontól távol. A rezgések nem hallhatók, ha egy szupermarketben vagy étteremben zümmögnek a hangok, és zajos a zene. Kifejezetten jó móka lesz, ha egy bárban vagy szórakozóhelyen egy partnerednek adod a kontrollert!

Távirányítós vibrátorának használati tartománya a leírásban szerepel, így előre megtervezheti, milyen távolságra lesz Ön és partnere, hogy a rezgés továbbra is működjön. Egyes vibrációs tojások hatótávolsága 12 méter, ami azt jelenti, hogy a férfi bárban tartózkodva a távirányítóval bekapcsolja a „Screaming Orgasm” üzemmódot, ami viszont ugyanabban a pillanatban megtapasztalható a táncparketten.

A tojás vibrátorokat érdemes minden használat előtt és után is tisztítani.

A távirányító vibrációi hihetetlenül sokoldalúak, és kiválóan használhatók egyedül vagy partnerrel. Nem csak élvezheti a nyilvános játékot, hanem használhatja saját szórakoztatására is!

Ha megnézte a “A meztelen igazság” című filmet, akkor tisztában van a vibráló bugyi létezésével! Ez megkönnyíti a távirányítós vibrátor használatát, mivel a vibrációs funkció már kényelmesen be van helyezve a fehérneműbe. Felejtsd el a gyöngy tangát. Rezgő bugyira van szüksége, amelyet könnyedén megvásárolhat egy szexboltban vagy rendelhet online.

Ha unalmasnak találod az utazást, vigyél magaddal egy távirányítós vibrációs szexjátékot! A kis vezérlő könnyen elfér egy pénztárcában vagy aktatáskában, és tökéletes kiegészítője egy pimasz erotikus könyvnek vagy szexi dalnak MP3-lejátszóján.