- Hírek cikkek infók,  Szex,  Vibrátorok

Rászántam magam szexjátékszer vásárlásra, de hol vegyek?

Gyakori kérdés, hogy rászántam magam szexjátékszer vásárlásra, de hol vegyek? Az Index fórumán, a Jó szexshopot keresek témában nézelődtem. Onnan ollóztam:

Jó szexshop? Ha online webshopról van szó, akkor olyan, ahol van átvételi pont, és személyes garanciális ügyintézés, ez az alap. Ha szexüzlet, akkor ez már nem probléma, MERT A LEGJOBB ONNAN RENDELNI VAGY VÁSÁROLNI AHOL VAN FIZIKAI ÜZLET.
Sok jó szexshop van, talán az egyik legjobb és az első az országban az Intim Center. A szexshopokat női szemmel kell nézni, hisz ki használja azt a sok vibrátort, amit eladnak? E szerint a szempontok a diszkréció, udvariasság, és az egészével kapcsolatos bizalom. A legjobb szexshopok listáját itt találtam meg:

Vibrátor nőknek. Hogyan válasszunk, miben különböznek, mennyibe kerülnek? A női vibrátorok nagyon változatosak. A legtöbb modell nagyon elegánsnak tűnik, nem olyan, mint a testrészek. A több száz lehetőség megértéséhez érdemes megtudnia, miben különböznek a vibrátorok, mire kell figyelni vásárláskor. Hiszen nem csak a megjelenésről van szó, hanem az expozíció módjáról, stimulációs pontokról, speciális funkciókról, amelyek fényesebbé teszik az alkalmazást.

Hagyományosan minden női vibrátor felosztható anyag, méret, funkció szerint . Vannak vízálló, újratölthető vagy akkumulátoros modellek is. Egyesek csak vibrálnak, mások forgatják, hajlítják és különféle módon masszírozzák a testet. De nagyon fontos, hogy megtudja, mely területeket stimulálja a legjobban egy szexjáték.

Hogyan válasszunk vibrátort egy nőnek?

A megfelelő vásárláshoz meg kell válaszolnia magának néhány kérdést:

Milyen testrészekre használják a szexjátékot? Vannak modellek belső és külső stimulációra, a csiklóra, a mellbimbóra, a G-pontra vagy a végbélnyílásra. A különálló dolgok nemcsak lányok számára alkalmasak, hanem páros játékokra is.

Milyen alakú legyen a modell? Valaki realistát akar, valaki pedig nem feltűnő babát. Van, aki elegáns holmit szeretne vásárolni, és van, aki szereti az erőteljes technikát. A vibrátorok alakja nagyon eltérő, és jobb, ha előre dönt a preferenciáiról.

Van idő a készülék gondozására? A tisztítás és tárolás módja az anyagtól függ. A realisták több figyelmet igényelnek, mint a szilikon vagy PVC szexjátékok. És az üveg, a fém vagy a műanyag a legszerényebb.

Vízben fogják használni? Egyes játékok félnek a nedvességtől, mások könnyen ellenállnak a fröccsenésnek, és vannak olyanok, amelyek víz alá meríthetők. A fürdőhöz és a zuhanyozáshoz jobb, ha vízálló lehetőségeket választ.

Mennyire könnyű kezelni? Vannak női vibrátorok távirányítóval. Némelyik okostelefonról engedélyezett. De ezekért a funkciókért külön kell fizetni. Azt, hogy a távirányító hasznos-e vagy sem, jobb előre eldönteni. Egyeseknek elég a tokon lévő gombok is.

Nehéz akkumulátort vásárolni? Az újratölthető opciók nem igényelnek többletköltséget, újratöltés céljából a hálózatra csatlakoznak. Az akkumulátorral működő opciók olcsóbbak, de további fogyóeszközöket igényelnek. És gyakran a töltés rosszkor fejeződik be, és nincsenek kéznél új akkumulátorok. De miért ne vásároljon újratölthető elemeket akkumulátorok helyett? A játék olcsóbb lesz, de az elemeket is lehet tölteni.

Ha válaszol ezekre a kérdésekre, mielőtt női vibrátort vásárolna, sokkal könnyebb lesz a választás. És érdemes megérteni a különböző modellek céljait és formáit.

Női vibrátorok különböző stimulációkhoz

Minden szexjáték modellt úgy terveztek, hogy bizonyos területeket érintsen. Egyes termékek ideálisak külső stimulációhoz, míg mások befelé merítésre készültek. A választásnál érdemes eldönteni, hogy mely erogén zónákra van kiválasztva a vibrátor.

Klitor stimulálására. Ezek női vibrátorok a külső hatásokhoz. Csak rezegni tudnak, ez nagyon izgalmas, kellemes reakciót vált ki a szervezetben. Mások hullámokban cselekszenek, és ez még azok számára is orgazmust garantál, akik még soha nem éltek át ilyen örömet. A csiklós szexjátékok pedig speciális eljárásokkal pulzálhatnak vagy csiklandozhatnak az érzékeny területeken.

Hüvelymasszázshoz. Ezek merülő modellek, a hüvelybe helyezik őket, hogy a szokásos szexhez hasonló érzést kapjanak. Egyeseknek önállóan kell mozogniuk, mások pulzálnak, imitálva a súrlódást, a tenyér részvétele nélkül. Szín, keménység, méretek változhatnak.

A G -ponthoz Ezek hajlított szexjátékok , amelyek segítenek megtalálni a hüvely elülső falán lévő érzékeny területet. Leggyakrabban a maximális rezgés pontosan a csúcson érződik, hogy stimulálja a kívánt pontot. A csiklót is lehet masszírozni ilyesmivel, de érdekesebb bevinni a szervezetbe.

Anális simogatásokhoz. A modell jellemzője egy határoló az alján, amely megakadályozza, hogy a szexjáték mélyen belemerüljön. Hüvelyi szexhez is használható, de fontos, hogy a készülék tisztítása nélkül ne váltogassunk különböző “lyukakat”, hogy biztonságos legyen az alkalmazás. Az anális vibrátort egy férfi is használhatja, ők tudják majd masszírozni a prosztatát.

Dupla stimulációhoz. Egy ilyen vibrátor egyszerre két vagy három területre hathat. Kiváló példa erre a nyúlvibrátor, amely egyszerre masszírozza a csiklót és merül be a hüvelybe. Vannak modellek két folyamattal: az egyik a hüvelyhez, a másik a végbélnyíláshoz. Több terület masszírozása többszörösére növeli az orgazmus valószínűségét.

Vibrátor vásárlása előtt fontos előre eldönteni – melyik zónához van szüksége modellre. Ha szereti a csikló stimulációt, akkor jobb, ha masszírozót, érintésmentes stimulátort vagy vibráló golyót vesz. Hüvelysimogatáshoz érdemesebb realistát, G-pont masszírozót vagy anális vibrátort venni.

Vibrátor forma nőknek

A női vibrátorok alakja nagyon eltérő lehet. Egyesek valódi testre hasonlítanak, mások pedig egyáltalán nem szexuális játékszernek tűnnek. Használatkor fontos a megjelenés, hiszen esztétikai élvezetet ad.

Valósághű vibrátor. Nagyon hasonlít a férfi péniszhez. A szín természetes. Anyaga puha, mégis rugalmas. Különböző méretekben fordul elő, bármilyen simogatásra alkalmas. Ugyanakkor a koszorúk a törzsön, a fejen, sőt a herezacskón is jól meg vannak rajzolva. Az igazi fallosz szerelmeseinek, de rezgéssel.

Vibrátor nyúl. Két zóna stimulálása – a hüvely és a csikló. Gyakran a két részre bontott vibrációt külön-külön kapcsolják be, lehet kezdeni a külső erogén zónák simogatásával, majd a belső mozgást összekapcsolni. Ez a legkeresettebb szexjáték, mivel sok nő szereti. Ingadozások érezhetők a test belsejében, a hüvely bejáratánál, a szeméremajkakon és a csiklón, ami azt jelenti, hogy az orgazmus nagyon gyorsan jön.

Pillangó vibrátor. Külsőleg egy gyönyörű rovarra hasonlít, de a mérete sokszor nagyobb. Szárnyak, antennák masszírozzák a perineumot, fokozva a vágyat. Jelen lehet egy folyamat a testbe merítéshez. A pillangót gyakran használják párokban. Akár speciális pántokkal is a testhez rögzíthető, hogy ne kelljen kézzel fogni. Elemről vagy akkumulátorról működik.

Z hajlított vibrátor . Gyakran használják a belső pontok stimulálására. Alkalmas nőknél G-pont vagy K-pont, férfiaknál prosztata stimuláció. A vibráció a csúcsra koncentrálható a maximális érzet érdekében. Egy ilyen dolog segít új erogén zónák megnyitásában, a többszörös és sugárhajtású orgazmus elsajátításában.

Vibrációs golyó. Egy kis vibrátor, amely egy bütyökbe illeszkedik. Kényelmes szállításhoz. Bármely testrészt érinthetik, de kívülről. Ideális könnyű masszázshoz. Minél nagyobb a sebesség, annál érdekesebb a játék. A tökéletes női csikló vibrátor.
Rezgő tojás. Szintén egy kis eszköz, de az anyaméhben való merítésre szánták. A testen belüli vibráció szerelmeseinek. Kezelés a távirányítón vezetékkel vagy távirányítóval a panellel. A legmodernebb modellek okostelefonról is bekapcsolhatók. Csendesen működik, zsúfolt helyeken is használható.

Hüvelygolyók vibrációval. Ez a női izmok szimulátora, de miért ne simogathatná meg a mellbimbókat vagy a csiklót? A készülék segít helyreállítani a medencefenék izomzatának tónusát, és minden alkalom orgazmussal végződhet. Ilyen egy minivibrátor, és kívül-belül használhatod. A készülék univerzális.

A női vibrátorok típusainak megismerése segít sokkal gyorsabban megtalálni a megfelelő modellt. De nem szabad elfelejteni, hogy nem a forma a legfontosabb. Figyelembe kell vennie a funkcionalitást és az anyagokat is.

Tippek a vibrátor kiválasztásához

A női szexjátékok még néhány jellemzőjére érdemes odafigyelni. Nagyon hasznosak és megkönnyítik a használatát.

Funkciók száma. A vibrátor elterjedt név, sőt, nem csak vibráló mozgása lehet. Van forgás is – ezek különböző irányú dőlések. A pulzálás progresszív mozgás, néha nem is kell szexjátékot tartani a kezében. Létezik hullám- vagy vákuum-stimuláció is, ez hasonlít a levegőrezgésekhez, a csiklónak kitéve alkalmazzák. A felnőtteknek szánt termék finom bevonata alatt pedig gyöngyök helyezkedhetnek el, amelyek eltérő pályán forognak vagy mozognak, fokozva az érzeteket. Minél több a különböző hatás, annál érdekesebb az alkalmazás.

módok és sebességek. Az üzemmód az impulzusok váltakozása. A megnövekedett vibrációt ütések vagy intenzitáscsökkenés helyettesítheti. A sebesség pedig az intenzitás. Az üzemmód lehet egyenletes, és változhat a sebességváltáskor. A hatás lehet finom, vagy nagyon erős, és a beállítási képesség nagyon hasznos. Minél több váltás, annál érdekesebbek a szexuális kísérletek.

Ellenőrzési módszer. Vannak játékok, amelyek gombokkal vezérelhetők. Kényelmes és praktikus. Vannak olyan modellek, amelyek távirányítóval vannak felszerelve, vagy akár a telefonon lévő alkalmazással is működnek. A sebesség megváltoztatásának jó módja egy forgó relé használata. Fokozatosan növelhetik vagy csökkenthetik az intenzitást. Az irányítás módja befolyásolja a költségeket.