Satisfyer csiklóizgató és vibrátor,  Vibrátor,  Vibrátorok

Ezért kellett nekem vibrátor, új életre kelt a csiklóm

Fiatalabbnak látszom, de 30 éves nő vagyok szállodában dolgozom. A takarítókhoz mentem és éppen arról beszélgettek, hogy ismét vibrátort találtak az egyik szobában. Meglepődve néztem rájuk és folytatták, hogy pedig ők sokat találtak már távozók után. Ekkor kezdett érdekelni, hogy miért használnak ilyen sokan vibrátort.

Elkezdtem keresgélni az internetem vibrátor témában. Sok helyen írták, hogy csak úgy tudnak orgazmusig jutni, hogy szex közben csiklójukat ingerlik, de sok volt a szingli sztori is. Egyre inkább éreztem úgy, hogy ki kell próbálnom, hogy miről is van negatív véleményem. Partnerem miatt nem aggódtam, gyanítottam, hogy gyakran elégíti ki magát tusolás közben. Nem vettem a lelkemre de akkor úgy éreztem, hogy ezt én is megtehetem.

Magam is az online vásárlás mellett döntöttem, miután megismertem a vibrátorok típusait, anyagait és, hogy az elemesnél miért jobb a már tölthető vibrátor. Pénisz formájút nem szerettem volna mert láttam rá esélyt, hogy közösen is használnánk és számomra így nem tűnt odaillőnek. Első vibrátor vásárlásom volt, így nagyon drágát sem szerettem volna viszont biztos voltam benne, hogy a legolcsóbbak nem ugyanazt az élményt nyújtják majd. A választásom így a Vibe Therapy márka Dream vibrátorára esett.

Milyen a vibrátor használata?
Nagyon kellemes! Vízálló, szerencsémre. Vásárláskor erre nem figyeltem, viszont nagyon szeretek a kádban ellazulni és akkor használni egy gyenge fokozaton.
Van, hogy egyedül vagyok otthon amikor azt érzem, hogy szexre vágyom. Ilyenkor sincs rossz érzésem elő venni és használni. Nagyon szeretem, hogy van vibrátorom. Partnerem mára tud róla, együtt viszont nem használjuk.

Azt kérte, hogy arra a célre keressek más eszközt. Örültem, hogy nem zárkózik el, péniszgyűrűt rendeltem. Erről is csak jót tudok mondani.
Rendeltem még ezen kívül egy csiklóizgató vibrátort is. Legtöbb alkalommal a csiklóm izgatására használtam a vibrátorom és érdekelt, hogy egy kimondottan erre a célra készült vibrátor mivel nyújt többet. A márkánál maradtam, a legjobb csiklóvibrátort rendeltem. A formája miatt is élvezetesebb használata és a rezgéseket is másnak érzem.

Kis mérete miatt ezt szoktam magammal vinni utazások alkalmával is. Azt nem tudom minek köszönhető de ezt a vibrátort már párom is beengedte az ágyba.

Egy megfigyelésemet még szeretném megosztani veletek. Mióta vibrátorom van és többször elégítem ki magam, a szexet is több alkalommal kívánom.

Klitorisz vibrátor

A csikló vibrátor? Ő az egyetlen, aki tévedhetetlenül stimulálja a csiklót finom és precíz hegyének köszönhetően. A szemérem, mellbimbók, pénisz, herék és más erogén zónák masszírozására is alkalmas csiklóvibrátorok a legjobb választás a női maszturbáció szerelmeseinek és azoknak, akik általában könnyebben érik el a csikló orgazmust , mint a hüvelyi orgazmust. Lelótól Jimmyjane-ig a MySecretCase-en gyerekjáték lesz megtalálni a tökéletes csiklóvibrátort!

Clitorális vibrátorok, fedezd fel a neked legmegfelelőbbet!
A csiklóvibrátor vagy csiklóvibrátor egy szexjáték , amelynek formáját és mozdulatait kifejezetten a csikló gyengéd masszírozására tervezték, a női erogén zónák közül a legfontosabbat. A dizájn, az érzékiség, a technológia és az élvezet tökéletes keveréke, a csiklóstimulátor nemcsak a legjobb tanítómester azoknak, akik még nem ismerik mélyrehatóan testüket, és mindig is szégyellték magukat a maszturbációval szemben, hanem segít a legvadabb erotikus fantáziák felszabadításában is.

Mint tudják, nincs egyetlen mód a tökéletes csiklómasszázs elvégzésére, ezért a legjobb szexjátékok ezen részében a legjobb márkák számos modelljét találja meg. Kerek, hosszúkás, kreatív, öko, játékos, mini, vízálló, mind nagyon aranyos, igazi dizájn kiegészítők, amiket mindig szívesen fogsz majd a kezedben tartani és megmutatni a barátaidnak.