- Hírek cikkek infók,  Szex,  Vágyaim

A nők legtitkosabb szexuális vágyai

A legtöbb nő még a barátnőinek is szégyelli bevallani, ha rendszeresen önkielégítést végez, pedig ez a szebbik nem életében is ugyanolyan természetes, mint a férfiaknál. Ha eddig te is úgy gondoltad, hogy ez az aktus csak rád tartozik, és legfeljebb a magányos pillanatokban megengedett, nem árt megismerned a férfi álláspontját is.

Vajon mik a nők legmerészebb álmai

Mire vágynak titkon, amikor egy beteljesületlen együttlétről képzelegnek? Mi az, amit nem mernek elmondani, pedig gyakran játsszák le a fejükben? Körülnéztünk néhány internetes fórumon, és összegyűjtöttük a legérdekesebb fantáziákat…

Felhúzva indulni el egy családi eseményre
Régóta vágyom már erre, de még egyszer sem sikerült kiviteleznünk a pasimmal. Azt szeretném, ha szinte a csúcspontig húznánk egymást, de még az orgazmus előtt abbahagynánk az együttlétet. Aztán így mennénk el egy családi eseményre, buliba vagy bárhová, emberek közé. Szeretném látni, ahogyan egész este a folytatásra vágyik, és ahogyan alig bírunk magunkkal a félbehagyott szex miatt. De idáig valahogy sosem jutunk el, mert eddig egyszer sem bírtuk félbehagyni, amit elkezdtünk.

Forgalmas utcán egymásnak esni
Viszonylag gátlásos vagyok, de a fantáziám és vágyaim színesek. Attól tartok, ez a vágyam örökre csak fantázia marad. De attól a gondolattól teljesen beindulok, hogy a párommal egy forgalmas utcán vagy téren esünk egymásnak, és egy kapualjba húzódva szexelünk, ahol nem látnak minket, de mégis bárki arra jöhet.

Szex egy vadidegennel
Volt már egy éjszakás kalandom, de azért nem vagyok az a fajta lány, aki teljesen ismeretlenekkel fekszik le. Pedig izgalmas lehet. Úgy képzelem el, hogy meglátjuk egymást, izzani kezd köztünk a levegő, aztán  mindenféle ismerkedés vagy beszélgetés nélkül már egymásban vagyunk, aztán soha többet nem is találkozunk. Talán egyszer, ha bátrabb leszek, ki is próbálom. Nagyon szexi élmény lehet.

A mocskos álmok és titkos vágyak nem részei a mindennapi beszélgetéseknek, de a szexuális terapeutáknál mindenki felfedi legizgatóbb fantáziáját. Így derült ki, hogy sokak álma azonos, ha a szexről van szó. A nők például gyakran elképzelik magukat egy másik nővel.

A legjobb barátnővel
Nem vagyok leszbikus. Mindig csak fiúkkal jártam, és soha nem kívántam meg egyetlen lány sem. A legjobb barátnőmmel viszont közeli a kapcsolatunk, nagyon bensőséges a barátságunk, ráadásul elképesztően vonzó és szép nőnek tartom. Néha elképzelem, hogy egy este, amikor egymásnál alszunk, megcsókoljuk egymást, és felfedezzük egymás testét. Egyszer szexboltban is voltam vele azt hittem vágyaim szexshop kabinban teljesednek ki, mert majdnem megnéztünk egy filmet.
Nem értem, miért gondolok rá így, nem szeretném kockáztatni a barátságunkat sem, de ezt a képet eddig mégsem sikerült kiverni a fejemből.

Hármas szex
Mindegy, hogy egyedülállóak vagy kapcsolatban élnek a nők, mindkét helyzetben gyakran megfordul a fejükben, hogy két emberrel osszák meg az ágyukat. Az újdonság izgalma mellett az érzéki túlfűtöttség miatt is izgatja az embereket a hármas szex gondolata.

Dominancia és alávetettség
Bizony a nők is nagyon szívesen kipróbálják a dominancia és alávetettség játékát, ugyan míg a férfiak általában uralkodni szeretnek, a nők többnyire a behódoló szerepet érzik sajátjuknak. Utóbbi pedig azért annyira izgató, mert a behódolt biztos lehet abban, hogy minden figyelem rá összpontosul, és az irányítás átadása is felszabadító lehet.

Csoportszex csak férfiakkal
Egyszer volt részem abban, hogy milyen érzés egy csoportszexben részt venni. Hárman voltunk lányok, három srác volt velünk. Kicsit mindenki játszott mindenkivel, de leginkább csak attól volt izgalmas, hogy végül nézték egymást a párok. Jó lenne kipróbálni, milyen lehet más lányok nélkül, csak a fiúkkal.  Vadító lehet, hogy minden testrészemet egy-egy kéz simogatja, és egyszerre többen kényeztetik a testem…

Nézni, ahogy a partnerük egy másik emberrel szexel
Míg a monogám kapcsolatoknak éppen az a lényege, hogy nem folytat intim kapcsolatot mással az ember, mégis nagyon gyakran megjelenik a szexuális fantáziák között az, hogy figyeljük, ahogy a párunk valaki mással szexel. Ez egyszerre okoz fájdalmat és szexuális izgalmat is.

Lassuljatok le
Nem kell rögtön Zs-kategóriás romantikus filmekre vagy a szoft erotikus mozik fülledt, szaxofonos aláfestéses tekergőzésére gondolni. (Van, akit például inkább idegesít vagy megnevettet az ilyesmi.) De azért szánjatok elegendő időt a szexre. Nemcsak az előjátékra, hanem mindarra, amit együtt csináltok. Ha gyerekeitek is vannak, vagy ha a munkahelyeteken állandó a hajtás, mindkettőtöknek nagyon fontos, hogy legyen egy olyan része az életeteknek, ahol le tudtok lassulni, ahol nem nyomasztanak határidők, és nem kell gyorsan letudni egy következő feladatot. Férfiként is profitálni fogsz abból, ha lassabban történnek a dolgok, mert ha nem heveskedtek annyira, magad is jobban tudod kontrollálni az erekciódat. Partnerednek pedig abban segít a slow sex, hogy jobban figyelhessen a teste jelzéseire, és így könnyebben érjen el orgazmust. Ez például egy jó tempó.

Gyorsuljatok fel
Bocs, de valóban mind a kettő működőképes elgondolás, és igazából arról van szó, hogy a blokkolóórával 20 percre kalibrált együttlétek világától kellene elrugaszkodni. Mert amilyen feltöltős tud lenni egy hosszabb, lassabb együttlét, olyan felvillanyozó tud lenni egy villámgyors összejövetel is. Itt igazán nincs idő udvariaskodásra, de még előjátékra sem, viszont az ötletszerűség és az, ha például tilosban kell csinálnotok, nagyon is megteszi petting helyett. A gyors szex varázsa éppen abban van, hogy ha olyan a helyzet, akkor mindenféle műfogások nélkül, csak egymástól és a helyzet izgalmától hangulatba jöttök. Ennél pedig kevés szexibb dolog létezik.

Csúnya beszéd
Bizony, nem csak a férfiak zsongnak be attól, ha szex közben a nevükön vannak nevezve a dolgok. A szexszel és a testiséggel kapcsolatos szavakkal épp az a furcsa, pont azért nehéz beszélni róluk, mert például az érintett testrészekre nincsenek szalonképes kifejezéseink. Vagy orvosian életidegen, vagy gyerekes, vagy nagyon trágár szavak közül válogathatunk, ha erről szeretnénk beszélni. Na, az ágyban nyugodtan lehet az utóbbiakból gazdálkodni, és mindenféle köntörfalazás nélkül kommentálni az eseményeket. Nemcsak hallani szexi, ha a partnerünk így beszél, de kimondani is nagyon felszabadító az egyébként tilos szavakat. Egy dolog fontos csak: mindig maradjon meg a tisztelet. Az, hogy az ágyban mocskosul beszélsz, semmiképp sem szólhat a másik megalázásról vagy becsmérléséről. Ez például egy klassz szám, de azért ne ebből tanulj a nők nyelvén.

Egy kis keménység
Ne, ne, ne a legutóbb látott pornóra gondolj: a nők nagyobb része aligha vágyik az ott látott keménykedésre! Pont azért nehéz férfiként kicsit dominánsnak lenned a szexben, mert egyébként annyi helyről hallod (teljesen helyesen), hogy nem helyes visszaélni az erőfölénnyel. Ne is tegyél ilyet, legalábbis a mindennapokban ne. A szex viszont kicsit más terep, és egyáltalán nem árt a partnered vágyának, ha kicsit határozottabb vagy. Mit jelenthet ez a határozottság? Természetesen csak és kizárólag annyit, amennyi a partnerednek oké és örömet okoz! Ha pedig a technikákat kérded: egy kicsit határozottabb megragadás vagy épp fenekelés pont elég lesz, de ezek is csak akkor, ha tényleg jól időzíted a dolgot. Ha a partnerednek tetszik, meg fog erősíteni.

Új dolgok kipróbálása
Nem, a nők sem csak a misszionárius pózt szeretik, és ők is nagyon vágynak az újdonságokra. Újdonság alatt viszont nem feltétlenül vagy nemcsak a pózok váltogatását lehet érteni, hanem azt is, hogy az ágyon kívül próbálkozzatok. Ha olyan aktivitásokban vesztek részt a hálószobán kívül, amiben egymás új arcát ismeritek meg, ha izgalmakat éltek át, az adrenalintöbbletet a hálószobába is át tudjátok menteni. És persze az ágyban is ér kísérletezni, vagy meglepni a másikat – például egy olyan alkalommal, amikor az egész együttlét csak róla szól. Micsoda kellemes meglepetés lesz!

Pucérkodás
Egy másik sztereotípia szerint a nők kevésbé vizuális lények, mint a férfiak, és egyébként is mindnek baja van a testével, szóval a legjobban azt szeretik, ha vaksötétben, a paplan alatt zajlanak a dolgok. A valóságban azonban sokan vannak, akik szeretnek látni és látszódni, és akikre nagyon felvillanyozó hatással van már az is, ha csak meztelenül egymás mellett fekszetek. Ahhoz persze, hogy ne legyenek ezzel kapcsolatban gátlásaitok, megint fontos, hogy a hálószobán kívül is rendben legyen minden, és rendszeresen biztosítsd a barátnődet arról, hogy szépnek, vonzónak találod. Ez önmagában is afrodiziákum, és remekül működik a hálószobán kívül is. Lehet, hogy nem is gondolsz erre, de amikor megdicséred, hogy jól néz ki, egy apró lépést teszel a jobb szex felé.

Malacságok
A nők sem szentek, és nekik is van fantáziájuk, na meg akár egészen piszkos vágyaik. Lehet, hogy a te kedvesedet is érdekelnék a különböző szerepjátékok, a BDSM vagy akár a hármas szex? Lehet, de nem biztos, és nagyon ingoványos terep is az ilyesmi. A szerepjátékkal nagyon nem tudsz mellélőni, mert ha nem is szeretné kipróbálni, nincs ott a kockázat, hogy nagyon cikin érezd magad. Ha viszont az alá- fölérendelős forgatókönyvről van szó, vagy épp a hármas szexről, már érdemes óvatosabbnak lenned. Alapjában véve nem feltétlenül ajánlanánk, hogy megnézd A szürke ötven árnyalatát, de arra például jó lehet, hogy egy közös mozizás alkalmával kiderüljön, mennyire tetszik a partnerednek az, amit ott lát. A moziban a gyanú árnyéka nélkül tudod monitorozni.

Közelség
A szex nemcsak azért jó, mert klassz fizikális érzeteket kelt, hanem azért is, mert szex közben nagyon közel vagytok egymáshoz. Ez az intimitás a partnerednek is nagyon fontos, ezért érdemes a kontaktust keresned vele, amennyire csak lehet. Az ölelésen és a simogatáson kívül sokan szeretnek szex közben a partnerük szemébe nézni, vagy akár beszélni, visszajelezni arról, milyen jó együtt, vagy mit érzünk a másik iránt. Amikor ennyire egymásra figyeltek, teljesen más élményben lesz részetek, mint amikor csak testben közelítetek egymáshoz.