- Hírek cikkek infók,  Önkielégítés,  Szex

Elszabadultak a leszbikus vágyaim

Egy partin voltunk barátnőimmel, akkor még nem is tudtam, hogy fog végződni az este. Nagyon jól éreztem magam, de kicsit többet ittam a kelleténél. Aztán nem sokkal később kiderült, hogy olyan lányok is vannak a bulin, akik a saját nemükhöz vonzódnak.

Mindig is érdekesnek találtam ezt, de nem hittem volna, hogy velem is megtörténhet. Nem nagyon foglalkoztatott utána a téma, inkább ittam még.

Mindketten élveztük az együttlétet

Nem sokkal utána oda jött hozzám egy csaj, akivel tök jól elbeszélgettem, majd hirtelen megcsókolt. Lehet az alkohol miatt, de visszacsókoltam, ugyanis izgató hatással volt rám. Megkérdezte tőlem, hogy nincs-e kedvem vele tartani én pedig csak bólogattam.

Sokáig kényeztettem nyelvemmel

Imádtam minden csókját

Egy szobába mentünk, ahol tovább folytattuk a smárolást, majd elkezdett levetkőztetni. Érzékien csókolta a mellemet, játszott a bimbóimmal, közben keze lefelé vándorolt a puncimig. Szeresd magad te is, mondta. Meg hogy szeressem őt is.

Kicsit megrémített a felismerés, hogy nedves vagyok, de fura módon élveztem is. A lány egy ideig a csiklómat izgatta, utána pedig ujjaival belém hatolt. Egyszer csak abba hagyta és szájával ízlelt meg, nyelve ide-oda mozgott, ami annyira tetszett, hogy egyre csak sikongtam és a levegőt kapkodtam, végül elöntötte testemet a gyönyör.  Utána csak annyit mondott, hogy máskor én következek.

Érzékien csókolta a mellemet, játszott a bimbóimmal, közben pedig keze lefelé vándorolt a puncimig…

Megjegyzés: Az INTIM CENTER szexshopban olyan termékeket is lehet kapni (rendelni vagy személyesen vásárolni), amelyek sok ember intim gondján segítenek.
- Férfiaknak alkalmi és folyamatos szedésű potencianövelők, melyek a csökkent libidóra és átmeneti, főleg pszichés erekciós zavarokra hatnak kedvezően.
- Nőknek izgató krémek, táplálékkiegészítő kapszulák, melyek a szülés utáni csökkent nemi vágy, és házastársi elhidegülés esetén segíthetnek.


Hirdetési hely alul - Szuper sexshop, hűségpont rendszer és azonnali 10 % kedvezmény a vásárlásból. A hirdetési hellyel kapcsolatban infók itt.