Szex

Ezeket minden nőnek tudnia kell a jó szexről

A jó szex a fejben kezdődik. Az ágyban legfeljebb beteljesedik. Tegyünk rendet a fejünkben, szabaduljunk meg néhány tévhittől, és hozzuk ki a lehető legtöbbet szexuális életünkből. Félre a gátlásokkal, tudjunk meg mindent, ami a jó szexuális élethez kell, és amire a férfinak szüksége lehet. Mindezt anélkül, hogy vagyonokat költenénk el szexshopokban. Amit minden nőnek tudnia kell a jó szexről:

MINDEN NŐNEK MEGVAN A TUTI BIZTOS ORGAZMUSPÓZA – TALÁLJA MEG ÖN IS A SAJÁTJÁT

Minden nőnek van egy olyan testhelyzete szeretkezés közben, amikor sokkal erőteljesebben érzi a megfelelő ingereket, sokkal intenzívebben éli meg a gyönyört. Gyorsan és biztosan jut el a csúcsra. Találja meg ön is a legmegfelelőbb pozíciót. Ehhez ne féljen kísérletezni, váltson gyakran pózt, és figyeljen a teste jelzéseire. Ha rátalált a tuti pozitúrára, bármikor alkalmazhatja.

HIGGYE EL A PASI SZERETKEZÉS KÖZBEN CSAK GYÖNYÖRKÖDIK A TESTÉBEN, NEM KRITIZÁLJA

Természetes jelenség, hogy egy nő pucéran áll a tükör előtt és górcső alá veszi minden porcikáját. És persze a legtöbb esetben vélt vagy akár valós hibákat fedez fel rajta. Attól fogva arra fókuszál, azt a területet takargatja, szégyelli. Amikor pedig összebújásra kerül a sor, megdermed, ha a szeretett férfi megérinti, simogatja nem éppen kedvelt testrészét. A férfiak azonban szex közben túlságosan euforikus hangulatban vannak ahhoz, hogy észrevegyenek kisebb testi hibákat. Ők ekkor csak a szépet látják, és persze élvezik. Ezt kellene tenniük a nőknek is.

SOHA NE HÍVJA FEL FIGYELMÉT A TESTI HIBÁKRA

Szeretkezés előtt soha, de utána vagy akár a hétköznapokban se hívja fel kedvese figyelmét a testi hibáira. Tehát soha ne tegyen olyan megjegyzést ágyba bújás előtt, hogy „narancsbőrös a fenekem”, vagy „szégyellem a hasam”, vagy „istenem, lógnak a melleim”, csak kapcsolja le a villanyt. Ugyanis ezzel egyrészt zavarba hozza a férfit, másrészt rákényszeríti a bókolásra – melyik férfi bólintana rá egyszerűen egy ilyen kijelentésre –, vagy éppen azt éri el, hogy a férfi valóban elkezdi fixírozni a kritizált testrészt. Ha valóban annyira zavarja a combja, a feneke vagy bármi, hagyjon magán egy sejtelmes fehérneműt, csináljon hangulatvilágítást.

TÉNYLEG JÓ A KONYHAASZTALON CSINÁLNI?

A filmeken izgalmas lehet végignézni a zuhany alatt görnyedő vagy a konyhaasztalon parádézó párokat, ám a valóságban ez némi kényelmetlenséggel jár. Kezdetnek megteszik az extrém helyek, ám a csúcsra jobb egy kényelmes, puha ágyban eljutni.

A SZEXKLISÉK IGENIS MŰKÖDNEK

Vegyenek együtt egy erotikus, illatos fürdőt. Gyújtson gyertyákat. Vásároljon szexis fehérneműt. Vegyenek ki egy hotelszobát. Randizzanak, ha tíz éve együtt élnek, akkor is. Ezek mind izgató trükkök, és tényleg működnek.

VALÓBAN MINDENKI MÁSNAK JOBB A SZEXUÁLIS ÉLETE?

Ugyan már! Az évek óta házasságban élő, mindennap vadul szeretkező pár nem más, mint városi legenda. Nem létezik semmilyen mágikus szám, heti vagy havi lebontásban, amely az optimális szexuális életet jellemezné. Teljesen mindegy, hogy hetente vagy havonta bújnak ágyba, ha az a párnak kielégítő. Ne nyomassza magát mások szexuális életével.

MIT SZERETNÉL, HOGY CSINÁLJAK? EZ A KÉRDÉS GYAKORTA INKÁBB ZAVARBA HOZ, SEMMINT KIELÉGÍT…

Szintén filmes utóérzet. De ha minden flottul megy, ha két ember egymásra van hangolódva, felesleges ilyesmikkel a másikat zargatni. Egy ilyen kérdésre a férfi legfeljebb kizökken a bódultan erotikus állapotból, és elkezdi törni a fejét, mit is mondhatna. Szól ő, ha igénye van valamire, de ha nem mond egy szót sem, ezerféle ráutaló magatartással irányíthatja a szeretkezést.

A SZEXRE IGENIS RÁ KELL HANGOLÓDNI

A spontán egymásnak esések nagyon izgalmasak tudnak lenni, amíg az ember egyedül él vagy csak a párjával. Amikor azonban egy, két vagy még több gyerek, kutya, macska, halak, papagáj fűszerezi az életet, bizony nehéz alkalmat találni a pároknak az összebújásra. Reggel esélytelen, hiszen tutira benyit valamelyik gyerek, de minimum kiabál a kiságyából. Este, mire elkészítjük a vacsorát, elpakoljuk a maradványait, ágyba tereltük a porontyokat, már nem biztos, hogy első gondolatunk az ágy. Illetve, lehet, hogy az, de alvás céljából.
A szexre mégiscsak időt kell szakítani. Mondjuk hétvégén, ha a nagyszülők, barátnő vagy bébiszitter segítségével csökken a gyerekek létszáma. Vagy egy kicsit nyugodtabb nap utáni estén. Miután a gyerkőcök lefeküdtek, szánjon magára fél órát. Vegyen egy forró zuhanyt. Igyon meg egy pohár bort, egy jó könyvet olvasva. Hangolódjon rá tudatosan a szeretkezésre.

MINÉL TÖBBSZÖR SZERETKEZIK, ANNÁL TÖBBSZÖR FOGJA KÍVÁNNI.

Ez egyszerű kémia. Minél több örömforráshoz jut a test, és persze az agy, annál többet és többször fogja kívánni. Olyan ez, mint a kábítószer. Ugyanakkor az ellenkezője is igaz. Ha túl keveset szeretkezik, egy idő már el is felejti, milyen jó az!

NEM KELL AZ ORGAZMUS MIATT GÖRCSÖLNI

Sok nő tudja, a tökéletes örömhöz az is kell, hogy ne csak a férfi, ő maga is elérje a gyönyör tetőfokát. És sokan emiatt kezdenek el szeretkezés közben görcsölni. „Jaj, sikerüljön már. Jaj, oké, mindjárt ott vagyok…nem, mégsem. Mi lesz már?” De ha csupán erre fókuszálnak, akkor az egész együttlét szépségét tönkreteszik. Koncentráljanak arra, ami éppen jó, az érintésekre, a simogatásokra. „Az” meg majd jön, ha jönnie kell.

A TERVEZETT SZEX ÉPP OLYAN JÓ, MINT A SPONTÁN

Sőt, gyakorta sokkal jobb. Hiszen a last minute út éppen olyan jó, mint a tervezett nyaralás, nem? A tervezett szeretkezésre fel lehet készülni testileg-lelkileg, simán, illatosan lehet a kedves elé libbenni, és nem kell azon aggódni például, hogy borostás maradt a lába.

NEM KELL PORNÓSZTÁROKAT MEGSZÉGYENÍTŐ REPERTOÁRRAL KÉSZÜLNI

A férfiaknak nincs szükségük – néhány kivételes alkalmat leszámítva – arra, hogy pornósztárokat megszégyenítő akrobatikával, sikongatással, bonyolult segédeszközökkel fűszerezzük a szeretkezéseket. A szenvedély, az odaadás, az őszinte érintések, gesztusok és hangok sokkal inspirálóbbak a számukra. Lehet, hogy meg is ijednének a hangos sikítástól, nyögéstől…

NÉHA A TESTNEK CSAK ALVÁSRA VAN SZÜKSÉGE

Nem kell és nem is lehet mindig készenlétben állni. Ha a test és a lélek is fáradt, nem lehet ráerőszakolni a testiséget. Az ilyenkor próbálkozó úriembernek bátran valljuk be, hogy az egymáshoz bújáson kívül másra nem vágyunk. Maximum alvásra. Nyugtassuk meg, hogy kipihenten sokkal aktívabbak leszünk az együttlétkor.

NEM CSAK A PASI TÉPHETI LE A RUHÁT

Nem csak a férfinak lehet igénye a spontán szexre. Egy nő is kezdeményezhet egy gyors, spontán összeborulást. A férfiak nagyon szeretik az ilyesmit.

IGENIS KELL AZ INTIMTORNA

Egy idő után a hüvelyizmokat is tornára kell fogni. Különösen, ha már szülés után vagyunk. A Kegel-gyakorlatokat bárhol és bármikor lehet végezni. Kocsiban, buszon, irodában. A lényeg, hogy húzzuk össze az izmokat, majd 15-20 másodperc múlva engedjük el. Naponta legalább 10-15 percen keresztül. Intenzívebb orgazmust eredményez és segít a későbbi inkontinenciaproblémák kialakulásának megelőzésében.

A FÁJDALOM NEM NORMÁLIS

Sok nő hajlamos nem túl nagy jelentőséget tulajdonítani a szexuális aktus közbeni fájdalomnak. Elintézik azzal, hogy biztosan túl heves volt a partner, vagy esetleg nem voltak eléggé izgalomban, vagy nem gondolnak semmit. Pedig kellene. A fájdalmas közösülés soha nem normális. Lehet szó bakteriális fertőzésről, felfázásról, vagy ennél sokkal komolyabb, a méhet is érintő problémáról. Ezt egy szakorvos tudja pontosan megállapítani. Ha testi tünet nincs, akkor sajnos, a lelki okokat kell feltárni. Ez valamivel nehezebb feladat.

AHOGYAN A FÉRFI SZERETKEZIK, ÚGY SZERET

A férfiak számára a szex a szerelem megnyilvánulása. Ezért van az, hogy teljesen másképp szeretkeznek egy egyéjszakás kalandban, egy komolytalan kapcsolatban és teljesen másképp egy olyan nővel, akit igazán szeretnek. Ha megtalálják az igazit, odaadók, gyöngédek, türelmesek, nem kapkodnak. Ha nem szerelmesek, mindennek az ellenkezője igaz.

NE AGGÓDJON, HOGYAN NÉZ KI… OTT LENN

Manapság az egyik legőrültebb mánia a vaginaplasztika. Ha valakinek eddig sosem jutott eszébe, hogy milyen csinos is lehet odalenn, egy ilyen szó hallatán biztosan tükröt ragad. Abszolút bolond gondolat azon elmélkedni, ne adja isten, aggódni, milyen képet mutatunk odalent. A férfinak a lehető legnagyobb öröm, ha egyáltalán eljut odáig, hogy alfelünket szemügyre vehesse, kielemezni a külsejét aztán végképp nem fogja.

MIRE VISSZAÉRÜNK A FÜRDŐBŐL, A FÉRFI NAGY ESÉLLYEL HORKOL

Na és? Sok nőt ez rosszul érint, pedig tudomásul kellene venni, hogy ez normális jelenség. Kimerültek, fáradtak, lelassultak az érzékeik, gondolkodni sem tudnak, csak aludni. Puffogás és mérgelődés helyett inkább élvezzük ki az időt, és fordítsuk magunkra. Vegyünk kényelmesen egy fürdőt vagy zuhanyt, kenjük be magunkat testápolóval, csusszanjunk vissza illatosan az ágyba, sőt, ha a horkolás mellett tudunk, olvasgassunk egy kicsit. Minden megbeszélnivaló ráér később. (Ha nem érne rá, elintézték volna összebújás előtt, nem?)

A KORRAL CSAK JOBB LESZ A SZEX

Sok nő aggódik a külseje miatt, fél, hogy a kor előrehaladtával a bőre kevésbé lesz rugalmas, a mellei és a feneke már nem olyan feszes, esetleg kerekedik itt-ott egy két plusz kiló. Ezen kár aggódni. Minél érettebb egy nő – és persze a partnere –, annál jobb és tudatosabb a szex. A nő kiismeri a saját testét, már nem fél kimutatni és elvenni azt, amire vágyik, amire szüksége van. Elmúlnak a gátlások, ha még gyermeket is szült, a büszkesége elnyomja a terhesség okozta változások feletti aggodalmakat. Büszkén viseli a külsejét és vágyait, ettől óriási szexuális energiákat képes megmozgatni. A férfiak pedig megőrülnek ezért.