Férfi maszturbátorok

Fleshlight Pink Lady | Spirál vagina

A Pink Lady Vortex – vagina egyike az első Fleshlight modelleknek, de a belső kialakítás itt már 4 kamrából áll, melyek spirál mintát kaptak, hogy használat közben szédítő örömökben legyen részed.

Amerikai termékről lévén szó a minőség garantált, nem hiába lett néhány év leforgása alatt az egyik legismertebb márka a maszturbátorok piacán.

A Fleshlight saját szabadalmú ultra élethű SuperSkin anyaga semmi mással sem hasonlítható össze! Síkosítást követően annyira érzéki és selymes érzést nyújt, amire nem is gondolnál! Ez az anyag, a kéjnyílás 100%- osan realisztikus kialakítása és belső rész spirál mintás kialakítás emeli az átlagos maszturbátorok föle.

A Fleshlight- okra jellemző elemlámpa formájú tároló nem csak diszkrét, hanem használat során biztos fogást nyújt még a vadabb és síkosabb játék közben is, mindemellett higiénikus tárolást tesz lehetővé, mert használat – majd tisztítás, szárítás – után visszazárható.

Tisztítása és szárítása rendkívül egyszerű: vedd ki a betétet a műanyag tokból, így langyos vízzel, szappannal mindkettőt kívül- belül le tudod öblíteni.

Használatához kizárólag vízbázisú síkosító ajánlott!

Tulajdonságok:

– hihetetlen élethű SuperSkin anyag (TPE és TPR)

– a különleges kialakítás miatt intnzív szívóerő

– könnyű tisztíthatóság

– 100% bőrbarát

– diszkrét és higiénikus visszazárható elem lámpa formájú tok

– kiváló USA minőség

– hossz: 25 cm

– átmérő: 8, 5- 9, 5 cm (külső)

– szín: pink
Angol név: FL PINK LADY VORTEX
Vonalkód: 810476017644

Szóljon hozzá