Elektroszex

Rimba elektrostimulációs szett, kiegészítőkkel

Elem táplálta elektromos impulzusgenerátor készülék, melynek segítségével a vezetőkkel felszerelt testrészeket stimulálhatjuk biztonságosan elektromos árammal, több féle ritmussal és erősséggel. 
Jellemzői:

A készülék két csatornájának erőssége külön- külön szabályozható a készülék tetején lévő két potméterrel 1- 8- ig terjedő skálán.
Természetesen ez a két csatorna külön- külön ki és bekapcsolható, működésüket egy led jelzi
A kimenő stimulációs feszültség ritmusszámát is szabályozni lehet másodpercenkénti 2- 150 rezgés között
A kimenő impulzusok egyenkénti hossza is beállítható 50- 250 mikro- másodperc között
A fenti kézi beállítások mellett lehetőség nyílik a készülék két féle előre beállított programjainak használatára is

Technikai paraméterek

Áramforrás: 1 db 9V- os, hagyományos elem (a szett része)
Pulzáció amplitúdó: 0 – 80 mA
Rezgésszám: 2 Hz – 150 Hz között állítható
Impulzusszélesség: 50 μS – 250 μS (milliszekundum) között állítható
Programok: Modulációs, Normál, Burst
Időzítő: 20 perc

A szett tatalma:

1 db, két csatornás impulzusgenerátor készülék (power box)
2 db impulzus kábel
2 db elektro csíptető
4 db testre ragasztható vezető
1 db 9V- os elem

Alacsony feszültséggel működő elektromos stimuláló készülék, de a következő figyelmeztetések a használójára nézve kötelezőek:
Ne használja a készüléket:

ha szívritmus szabályzót visel
ha terhes
a szemhéjakon
sérült bőrfelületen
vízben

A készülék a gyermekek elől elzárandó, csak 18 éven felülieknek.
Ha a használat során bőrirritációt észlel, hagyja abba a műveletet, ne használja közvetlenül a csontoknál lévő bőrfelületen, a teljesítményt fokozatosan növelje, tapasztalja ki a korlátait.
Amennyiben a fenti óvintézkedéseket megteszi, akkor nagyszerű élményben lehet része a készülék használata során Önnek és partnerének.
A szetthez több vezérlőegységet találhat áruházunkban, melyek közül csak a Rimba gyártmányokhoz tudja csatlakoztatni az eszközt, ha esetleg más gyártó termékéhez szeretné csatlakoztatni úgy adaptert kell az összekötéshez vásárolni, mely szintén megtalálható nálunk  (Rimba, Mystim, Orion).
 
 

A Rimba a bondage eszközök szakértője. Az 1971- ben alapított holland vállalkozás az egyik legrégebbi szereplője a piacnak. Elsősorban bőrből készült bondage és sm készletek gyártásával, forgalmazásával kezdték tevékenységüket. Mára több ezer termékből álló termékpalettával igyekeznek kiszolgálni a témában elmerülni kívánó vásárlókat. Termékeikre a kiváló minőség, és kidolgozottság jellemző.
Külön termékvonalat képez választékukban az elektro stimulációhoz köthető termékek széles skálája, melyek között számos jeladó doboz, és az azokhoz kapcsolható kiegészítők végtelen sora található meg. Ezen termékek közül a legnépszerübbeket raktáron is tartjuk, de sok olyan holmi is van webáruházunkban, amit csak rendelésre hozunk, viszont azt viszonylag rövid, 5- 10 napos határidővel. Kérjük ezt rendeléskor vegyék figyelmbe. Köszönjük!
Angol név: ES Power box set
Vonalkód: 8718924231401

Szóljon hozzá