Gésagolyók

Svakom Nova Balls gésagolyó szett (zöld)

A gyakorló gésagolyó- használók – mivel folyamatosan fejlesztik izomzatukat- egyre nagyobb kihívásokat keresnek. E szettben három különféle méretű és súlyú golyó – golyópár található, mely kiválóan illeszkedhet egy “edzésprogramba”, de az alkalmi felhasználó is megtalálhatja közöttük a számára ideális példány(oka)t.
A golyók felülete selmyes, kissé puha, teljesen egészében kiváló minőségű szilikonból készült, a kihúzószár pedig igen erős. A golyók belsejében ballaszt golyók is találhatók, melyek mozgásukkal használat közben jótékonyan stimulálják a hüvely falát.
– A szimpla golyó adatai:

Teljes hossza a kihúzószárral együtt: 13, 5 cm
A golyó hossza: 4 cm
Legnegyobb átmérője: 3, 5 cm
Tömege: 49 gramm

– A hosszabbik golyópár adatai:

Teljes hossza a kihúzószárral együtt: 17 cm
A golyópár hossza: 8 cm
Legnegyobb átmérője: 3, 2 cm
Tömege: 75 gramm

– A rövidebbik golyópár adatai:

Teljes hossza a kihúzószárral együtt: 16, 2 cm
A golyó hossza: 7 cm
Legnegyobb átmérője: 2, 8 cm
Tömege: 95 gramm

Mindegyik golyón prémium minőségű, bőrbarát szilikon borítás
Teljesen vízálló kivitel
Tetszetős csomagolás
Tároló tasak a dobozban
Prémium minőség

A gyakorlat végül is egyszerű: fel kell helyezni a hüvelybe a golyót, vagy páros golyók esetén a golyókat, majd azokat a medencefenék izomzatának megfeszítésével bent kell tartani. Kezdőknek, eleinte csak néhány percig kell fenntartani őket, néhány hét gyakorlás után hosszabb gyakorlatokat is lehet végezni. Az élvezetek fokozhatja hogy a golyók belsejében egy másik golyó is található melyek mozgása stimulálja a hüvely falán található idegvégződéseket, ez nem minden terméknél van így. Mivel ez egy nagyon intim és egészségügyi szempontból kényes téma, ezért fokozottan oda kell figyelni a használt golyók minőségére, valamint higiéniájára.
Angol név: Nova Ball Green
Vonalkód: 6959633100745

Szóljon hozzá