- Hírek cikkek infók,  Önkielégítés,  Szex

Szeresd magad mindig

Szeresd magad egy hónapon át próbaképpen! Maszturbálj mindennap, és alapjaiban változik meg a szexuális életed!
Egy újságírónőnek, Hayley Macmillennek elege lett a semmitmondó cikkekből, amelyek csak arról szólnak, hogy az önkielégítés vidám és hasznos, ám semmiféle gyakorlati tanácsot nem adnak ahhoz, hogy hogyan is csináljuk, hogy még inkább hasznunkra váljon.
Ezért összefogott Vanessa Marin szexterapeutával, és kidolgoztak egy 30 napos programot, amit teljesítve valóban megváltozik az életed! Sokkal, de sokkal többet tudsz majd a saját testedről, és nagyságrendekkel jobban élvezed majd a szexet!

A megadott időket és technikákat csak inspirációnak szánják: nyugodtan keverd őket! Ha egy nap nem tudod teljesíteni a kiszabott penzumot, ne keseredj el, de próbáld meg minél hosszabbra nyújtani a magaddal töltött időt! Írd be a naptáradba, és állíts be időzítőt, ha kell!

Ne bánd, ha nincs orgazmusod minden egyes alkalommal: ez egy tanulási folyamat, ami inkább a saját testünk megismeréséről szól. Ha viszont eléred a nagy O-t, és még nem telt le az idő, ne hagyd abba! Szánj magadra még egy kis időt, vagy éppen juss el a következőig!

Próbáld meg minél többet használni a kezed! Még ha szereted is a szexjátékokat, jó néha visszatérni a hagyományos technikákra – arról nem is szólva, hogy ezzel a testedet is visszavezeted arra, hogy a kevésbé intenzív érzésekre is reagáljon! Persze ettől függetlenül legyen otthon pótelem a vibrátorodhoz!

Használj síkosítót! Maszturbálás közben még azok is ritkán veszik elő, akik egyébként a rendes szex közben rendszeresen használják, pedig a szólózást is sokkal élvezetesebbé teszi! A szilikonalapú helyett most is inkább a vízbázisúakat válaszd, mert a szexjátékok anyagát ugyanúgy tönkreteheti a szilikon, mint a gumióvszert.

A pornó csodálatos dolog! Aki nem szereti, az még egyszerűen nem találta meg a neki valót. A pornófilm sokkal több annál, mint hogy barnítókrémmel bekent fiúk reszelnek műmellű lányokat: az elegáns állóképektől a történetmesélős, nőközpontú filmekig rendkívül széles a választék! Persze a legnagyobb csodát a saját fantáziád tudja


Szeresd magad mindig, ezt a jó tanácsot a 12 éves Momo kapja kedvenc tanárától, akit kirúgtak az iskolából. Momo az ösztöneire hallgat és nem az igazságtalan és előítéletes felnőttekre. „kell valaki, akinek igazat mond az ember” Szép és baráti kapcsolat alakul ki a magányos kislány és a haldokló tanár között.

Francia tévéfilm, 88 perc, 1996

Szereplők

Laura Martel profilképe
Laura Martel
    Momo
Thierry Frémont
    Perrec
Jean-Jacques Moreau
    Apa

Alkotók

  • Michael Perrotta
  • Mehdi Charef
  • Farid Russlan