Parfümök

Top Musk feromon parfüm férfiaknak 75ml

Ebbe a kis üvegcsébe az afrodiziákumok leghatásosabb, legerősebb koncentrációját zárták. Már 1- 2 cseppel is őrjítő hatást érhet el a feromonok, afrodiziákumok szexuálisan izgató hatásának köszönhetően. A feromonok kémiai vegyületek, melyek – hasonlóan az ujjlenyomathoz – teljesen egyediek. A feromonok szexuális jelzőanyagként működnek a másik nem számára. A feromonok, afrodiziákumok olyan szexuális csalogatóanyagok, melyeket az orrban lévő szervünk a VNO (vomeronazális szerv) érzékel és továbbít az agy felé, ahol szexuális vonzódást, szimpátiát kelt az ellenkező nem iránt. A feromonok, afrodiziákumok használatával így alakulhat ki könnyedén a szimpátia, szexuális vonzódás a két nem között.
 
Turbózza fel szexuális kisugárzását és életét egy kis üvegcsébe rejtett szexuális izgatóanyag, a feromon segítségével!
 
A feromonok különösen a nők számára fontos jelzőanyagok, afrodiziákumok, melyek tükrözik a partner genetikai adottságait. A nők az erős, változatos génekkel rendelkező férfiakat részesítik előnyben, ezért fordulhat elő, hogy míg valaki elképesztő sikereket ér el a nők körében, mások nem tudnak igazán érvényesülni.

A feromon parfüm koncentrált formában tartalmaz szintetikus férfi feromonokat, afrodiziákumokat, melynél már pár csepp is elegendő az afrodiziákum hatáshoz. A feromonok hatása egész nap érezhető. A  parfüm egy kellemes, férfias illattal van kombinálva, mely még jobban hozzájárul a tökéletes férfiasságához.

A Musk feromon parfüm használatával tehát:
 

szexuálisan vonzóbb és magabiztosabb lehet a nők számára,
mindig a középpontban találhatja magát,
nagy mértékben megnövekedhet a magabiztossága, férfiassága,
szexuális élete is nagyban felélénkülhet!

Alkalmazás: már 1- 2 csepp Musk feromon parfüm is elegendő a csábításhoz. Az üveg tartalma 75ml. Made in EU.
 
Angol név: TOP MUSK
Vonalkód: 3548960020319

Szóljon hozzá