Intim higiénia

Joy Division Soft Tampons Professional (50 db)

50 darab, bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt tampon, akár szeretkezés közben is használhatók, ugyanis puha szivacsból készültek, alig érezhetők. Formájának és nedvszívó képességének köszönhetően helyettesíthetik vele korábbi, kényelmetlen tamponját, sőt még szaunában, vagy úszáshoz is ideális.
..kihúzószár nélküli, diszkrét védelem a nehéz napokon – a nemi élet során, a szaunában, úszáshoz vagy sportoláshoz.
Használati útmutató
Az Original soft- tampon felhelyezése és eltávolítása előtt feltétlenül mosson kezet!
Felhelyezés:
1. Vegye ki a tampont a csomagolásból
2. A könnyű felhelyezés érdekében javasoljuk, hogy a száraz tampon némi síkosítószerrel vagy tiszta vízzel nedvesítse be (jól nyomkodja ki a maximális nedvszívó képesség elérése érdekében.
3. A tampon a legkönnyebben guggoló helyzetben, vagy a WC- n ülve helyezhető fel.
4. Helyezze a mutatóujját a tampon egyik lapos oldalára, majd fogja össze a mutatóujjával és szorítsa össze. Másik kezével nyissa szét szeméremajkait, majd helyezze fel a tampont a mutató – és/vagy középső ujjával a méhnyak előttig.
Használati idő:
Cserélje a tampont rendszeresen, a cserék közötti időt igazítsa a menstruáció erősségéhez. Az első napokban kb. 3- 5 óránként lehet szükséges a tampon cseréje, egyébként 4- 6 óránként ajánlott a tampont cserélni, de legkésőbb 8 óra elteltével. Úszás vagy védekezés nélküli nemi kapcsolat után a fertőzésveszély csökkentése érdekében tanácsos azonnal tampont cserélni.
A tampon eltávolítása:
A tampon a legkönnyebben a mutató- és középső ujjával vagy a hüvelyk- és mutatóujjával távolítható el. Guggoló testhelyzetben a hüvely 7- 8 cm- ről 4, 5 cm- re rövidül és ez nagyban megkönnyíti a tampon eltávolítását. Az alhasra gyakorolt enyhe nyomás kitolja a tampont.
Alapvető információ:
A soft- tampon használható spirál és óvszer mellett egyaránt. Frissen felhelyezett spirál mellett kérje ki orvosa tanácsát. Ha nem sikerülne eltávolítania a tampont, haladéktalanul keresse fel nőgyógyászát. A menstruáció végén ne feledkezzen el az utolsó tampon eltávolításáról.
FIGYELEM – MINDEN TAMPONT CSAK EGYSZER HASZNÁLJON!
A tampon többszöri felhelyezése fertőzéshez vezethet! A soft- tampont száraz, fénytől védett helyen, az eredeti csomagolásában tárolja. A tampon tárolás közebi elszíneződése nem jelent károsodást.
További fontos információ egészsége védelmében:
A toxikus sokk szindróma (TSS) nagyon ritka, de veszélyes betegség, mely bárkinél előfordulhat. A TSS- megbetegedések körülbelül fele menstruáló hölgyeknél jelentkezik és a tamponhasználattal is kapcsolatba hozható, de akkor is előfordulhat ha nem használ tampont. A TSS életveszélyes lehet, ezért fontos a korai felismerése és kezelése. Ha a menstruáció alatt hirtelen felszökik a láza (39 fokra vagy magasabbra) és bőrkiütés, hányás, hasmenés, torokfájás, szédülés, vagy akár ájulás lép fel, akkor azonnal távolítsa el a tampont és keresse fel orvosát, mivel ezek a tünetek a TSS tünetei is lehetnek. Azon hölgyek akik már szenvedtek TSS- ben, konzultáljanak orvosukkal a soft- tampon használata előtt.
Angol név: Soft-Tampons Professional, 50er Schachtel (box of 50)
Vonalkód: 4028403122101

Szóljon hozzá