Prosztata masszírozók

Lelo Hugo prosztata vibrátor (kék) !MEGSZŰNT TERMÉK!

Különleges SenseMotion távirányítású technológiával szerelt prosztata vibrátor. Az erogonómiailag formált test két erőteljes motort rejt magában, az egyik az alsó részben a másik a felsőben kapott helyet, ezek kiegyenlítetten biztosítják az egyenletes és intenzív stimulációt, mint a prosztata, mint pedig a perineum tekintetében. 
A vezérlővel 8 féle rezgéstípus közül választhatjuk ki az éppen megfelelőt, ebből hat hagyományosnak mondható, kettőt pedig az új, titokzatosan hangzó SenseMotion technológiával jegyeznek. Az egyik ilyen SenseMotion fokozatban a vibrátor reagál a távirányító elmozgatására: ha vízszintesen tartjuk gyengédebben, ha megdöntjük akkor pedig erőteljesebben rezeg. A másik beállításban pedig a távirányító mozgatására, más- más rezgésritmus a válasz. A ritmust a távirányító is visszaközvetíti a kezelőjének, mivel ponotsan ugyan abban az ütemben rezeg mint maga a vibrátor.
Különleges minőségű és tudású darab, különleges élményelre vágyóknak.
Kedvezőbb árú, távirányító nélküli verziója is kapható, mely Lelo Bruno néven fut!

Mérete: 13 cm x 17 cm x 4 cm
Behelyezhető hossz: 8, 5 cm
Tömege: 116 gramm
Anyaga: bőrbarát ABS és szilikon
Felülete: matt és fényes arany
Vízálló kivitel
Két darab erőteljes motor + egy a távirányítóban
Nagyon csendes működés: (max. 50 db)
Állítható rezgésintenzitás
Távirányító hatótávolság: akár 12 méter
Nyolc féle rezgés ritmus (ebből kettő SenseMotion)
Li- Ion akkumulátor
USB töltő
Töltési idő: 2 óra
Működési idő: max. 2 óra
A távirányító működtetéséhez 2 db AAA (mini ceruza) elem szükséges, mely tartozék
A távirányító működési ideje egy szett elemmel: 10 óra
Elegáns díszdoboz
Szatén tároló szütyő
Prémium minőség

A LELO gyártóról
A svéd gyártó valószínűleg a szexuális segédeszközök piacának legnívósabb résztvevője. Ugyan választékuk a többi gyártóhoz képest szűknek mondható, de igazán páratlan minőségű, szemet kápráztató darabok találhatók meg benne. Fő irányuk a kézi vibrátorok, klitoriszizgatók, melyek mindegyike egyedi dizájnnal készül, nagyon szigorú minőségi ellenőrzés mellett. A rezgő izgatók mellet még dildókat, és gésa golyókat is gyártanak, ezek ugyanazokat a pozitív ismertetőjegyeket viselik magukon mint zizegő társaik. Árfekvésben mindenképpen a drágább kategóriába tartoznak a LELO termékek, de akik egyetlen eszközzel beérik hosszú távon, azoknak javasoljuk, hogy fontolják meg esetleg egy ilyen játékszer beszerzését, ígérjük, nem fognak csalódni.
Angol név: Hugo Ocean Blue
Vonalkód: 7350075022449

Szóljon hozzá